Over mij

Ash beauty:Een schoonheidssalon waarbij op maat wordt gewerkt en de wensen van de klant centraal staan!

 

Al vroeg wist ik dat ik een passie had voor make-up,ogen,wenkbrauwen,maskertjes, mensen laten shinen!

Maar liefst 15 jaar lang heb ik op niveau aan kunstschaatsen gedaan en daar werd je altijd als jong meisje zo mooi opgemaakt! Ik voelde me altijd een prinses! 

Toen wist ik al: dat wil ik andere ook laten voelen, ik wil andere zich net zo mooi laten voelen!

 

Voor mij was de keuze dan ook eenvoudig gemaakt en ben ik na de middelbare school een opleiding gaan volgen in de uiterlijke verzorging. 

In 4 jaar tijd heb ik ontzettend veel geleerd en met succes mijn diploma gehaald! De droom om een eigen schoonheidssalon te starten is werkelijkheid geworden en de passie voor het vak groeit nog dagelijks!

In de uiterlijke verzorging leer je elke dag nog steeds bij daarom volg ik ook regelmatig cursussen of bezoek ik beurzen om nieuwe dingen te leren of producten te ontdekken, maar ook om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

 

Kom je bij Ash Beauty dan heb ik maar 1 doel en dat is dat de klant met een fris,gezond,fijn maar vooral mooi gevoel de deur uit gaat!

Jong of oud, man of vrouw, iedereen is welkom en iedereen kan zich laten verwennen! 

Ieder huidtype heeft een andere behandeling nodig en Ash Beauty is gespecialiseerd om zich daarin aan te passen op maat!

Ash Beauty beschikt ook over een arsenaal aan professionele producten zodat je na je behandeling je schoonheid en huid thuis bij kan blijven houden.

Wil je eens een keer iets testen om kennis te maken met deze kwaliteitsproducten? laat het me weten!

 

Wil je ook verwend worden en stralend naar huis?

Maak snel een afspraak!

 

Liefs, Ashley 

Schermafbeelding 2019-03-22 om 20.10.03.